S’eleven a onze els pacients afectats pel brot de coronavirus a l’hospital d’Olot

El centre manté la suspensió de visites de familiars a les unitats d'hospitalització

El brot de coronavirus a l’hospital d’Olot afecta onze pacients i tres professionals del centre. Segons l’última actualització, el centre té en aquests moments 13 pacients ingressats per la malaltia, onze dels quals corresponen al brot detectat el cap de setmana i dos ingressos nous. La majoria dels pacients són asimptomàtics o tenen una simptomatologia lleu o moderada. Pel que fa als professionals, actualment n’hi ha cinc de positius, tres dels quals corresponen al brot. El centre manté les mesures adoptades i farà cribratges periòdics tant als pacients ingressats a la unitat afectada com als professionals que estiguin en contacte amb ells.

A més, manté fins a nou avís la suspensió de visites de familiars als residents ingressats i només permet un acompanyant en els pacients al final de la vida, les parteres i els menors d’edat.

El brot es va detectar el divendres 1 de gener en una de les unitats d’hospitalització de l’hospital amb deu pacients afectats i tres facultatius. Tal i com marquen els protocols, es va fer un cribratge a tots els pacients ingressats al centre així com als professionals que havien treballat durant les últimes 24 hores al centre.