Noves propostes turístiques per un estiu a Sant Hilari

L’Oficina de Turisme promou nous paquets turístics en col·laboració amb Turismon i diverses empreses hilarienques

Després de les bones xifres de Setmana Santa, que amb la tornada del Via Crucis Vivent es va aconseguir que l’ocupació dels allotjaments a Sant Hilari fos completa, es va començar a encarar amb optimisme la temporada d’estiu. Una de les prioritats que es marca l’Oficina de Turisme – Can Rovira és desestacionalitzar i ampliar l’oferta turística del municipi i per fer-ho s’han creat uns paquets turístics amb la col·laboració de Turismon i del conjunt d’empreses i entitats que formen part de la Taula Sectorial de Turisme de Sant Hilari.

Aquests nous paquets porten per lema “El cor de les Guilleries: una experiència per compartir” i cada mes l’oferta d’activitats anirà variant segons l’estació de l’any. Ara estan en marxa dues opcions: un paquet de cap de setmana fins a finals de juny per a conèixer i descobrir les Guilleries i un paquet setmanal del 27 de juny al 3 de juliol on s’oferirà un ventall més ampli de propostes: excursions a la natura, oferta gastronòmica i activitats culturals i d’oci. Els paquets es poden reservar a https://turismon.net/paisatges/

Una activitat que no s’havia fet fins ara és el “Sopar i contemplació del cel estrellat de les Guilleries” de l’1 de juliol a les 9 del vespre. Després d’una degustació a l’aire lliure amb productes locals, un expert guiarà els participants, a través de pantalles i telescopis, perquè sàpiguen més d’astrologia des del bell mig de les Guilleries.

Cada setmana d’estiu hi haurà alguna atracció per a cridar l’atenció als visitants: des dels concerts de Nits a la Fresca dels dijous o l’Isard Fest (un festival impulsat per joves del municipi que tindrà lloc el 23 de juliol) fins a la Festa Major a finals d’agost.

Algunes de les activitats que s’inclouen als paquets turístics són banys de bosc i d’aigua dolça, visites al Museu Guilleries, al Centre Artesà de la Torneria i a la Font Picant, rutes per l’entorn, itineraris culturals i tastets i àpats de gastronomia local. Pel que fa a l’elaboració dels paquets, hi han participat Ànima de Natura, Apartaments Sacalm, Balneari de la Font Picant, Ca la Venturita, Cal Veterinari, Camins de Bosc, Can Casadesús, Casa Olivera, Fonda Rita, Hotel Ripoll, Restaurant Montseny,  Celler d’en Jordi, Sèlvans, Torre de Can Ripoll i Turismon.