Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi d’indústria a Agullana

Les flames han afectat gran part d’una nau d’una empresa que es dedica a la fabricació de piscines

Imatge de l'incendi a una nau industrial a Sant Feliu de Llobregat. BOMBERS

Els Bombers de la Generalitat treballen en aquests moments amb 26 dotacions terrestres en un incendi que afecta una nau industrial aïllada d’Agullana, pertanyent a una firma dedicada a la fabricació de piscines. L’avis ha entrat a les 09.09h. La nau afectada és a la carretera de Terrades, als afores d’Agullana. Les flames afecten una gran part de la construcció, que té forma allargada. L’incendi s’ha desenvolupat a la zona central. L’origen del foc no s’ha determinat.

A l’arribada de Bombers, el foc estava molt desenvolupat i el personal de l’empresa afectada ja havia evacuat la nau. Per tant, a l’interior de la construcció ja no hi havia ningú. Només s’ha hagut de fer una assistència sanitària, a un bomber amb un petit tall en un dit; ha estat evacuat a l’Hospital de Figueres perquè li fessin tres punts de sutura i ja ha rebut l’alta.

Hores d’ara, els Bombers encara treballen des de l’exterior de la nau, donat el risc de col·lapse de la coberta, però el foc ja està controlat i en fase d’extinció. Només queden alguns punts calents, com ara en uns dipòsits de productes inflamables, emprats en el procés de fabricació de les piscines.

A més de treballar directament en l’extinció de l’incendi, els Bombers també han protegit la zona del voltant i que encara no havia quedat afectada per les flames, és a dir, els diversos sectors de l’interior de la nau i les construccions veïnes.