El jutjat deixa en llibertat el conductor begut que va provocar un accident mortal a Torrent

La jutgessa ha acordat com a mesura cautelar la retirada del carnet de conduir i compareixences al jutjat

El jutjat d’instrucció 1 de la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà) ha acordat llibertat provisional per al conductor begut de 37 anys que aquest diumenge va provocar un accident de trànsit a Torrent on va morir el conductor de l’altre vehicle.
La jutgessa, però, ha acordat com a mesura cautelar la retirada del carnet de conduir i compareixences al jutjat quan sigui requerit. La causa està oberta pels delictes d’homicidi imprudent i contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.
L’accident va passar pels volts de les set del matí a la C-66 quan un dels vehicles va envair l’altre carril i va provocar un xoc frontal.
La víctima mortal circulava en direcció Palafrugell i l’altre, cap a la Bisbal. El detingut va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l’hospital de Palamós. Un cop va rebre l’alta, el van arrestar perquè va donar positiu a la prova d’alcoholèmia, amb un resultat de 0,46 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat. circulava en direcció Palafrugell i l’altre, cap a la Bisbal.
El detingut va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l’hospital de Palamós. Un cop va rebre l’alta, els Mossos d’Esquadra el van arrestar perquè va donar positiu a la prova d’alcoholèmia, amb un resultat de 0,46 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat.