Denunciat un veí de Llagostera que ocupava pisos i els rellogava

L'home acumula 46 denúncies per ocupació il·legal.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Llagostera (Gironès) ha denunciat als jutjats de Girona un veí del municipi perquè suposadament dirigeix una organització que es dedica a l’ocupació delinqüencial.

L’alcalde, Antoni Navarro, explica que s’ha portat l’home als tribunals per “la preocupació ciutadana i en defensa de l’interès públic”. Les accions s’han pres després que hagin detectat nombroses denúncies per part dels veïns que han portat a actuacions de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

OCUPA I LLOGA

El modus operandi de l’individu consisteix a ocupar habitatges il·legalment, vendre’n les claus i punxar la llum i altres subministraments. A més té acusacions per alteració de l’ordre públic, amenaces i coaccions. Segons detalla l’Ajuntament de Llagostera en un comunicat, l’home acumula 46 denúncies en els últims 18 mesos.

Segons el consistori, l’home ocupa habitatges i després n’obté un rendiment econòmic. Segons apunten en el comunicat, la Policia Local té indicis fonamentats que l’home es dedica a facilitar habitatge de forma il·legal a tercers.

Primer els ocupa i després en canvia el pany i ven les claus noves als inquilins, obtenint rendiment econòmic d’una entrada en un pis que no és seu. A més, asseguren que l’home amenaça i coacciona als veïns i agents de la policia fins i tot amb l’ús d’armes.