Denunciat un veí de Llagostera que ocupava pisos i els rellogava

Avatar photo

L'home acumula 46 denúncies per ocupació il·legal.

L’Ajuntament de Llagostera (Gironès) ha denunciat als jutjats de Girona un veí del municipi perquè suposadament dirigeix una organització que es dedica a l’ocupació delinqüencial.

L’alcalde, Antoni Navarro, explica que s’ha portat l’home als tribunals per “la preocupació ciutadana i en defensa de l’interès públic”. Les accions s’han pres després que hagin detectat nombroses denúncies per part dels veïns que han portat a actuacions de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

OCUPA I LLOGA

El modus operandi de l’individu consisteix a ocupar habitatges il·legalment, vendre’n les claus i punxar la llum i altres subministraments. A més té acusacions per alteració de l’ordre públic, amenaces i coaccions. Segons detalla l’Ajuntament de Llagostera en un comunicat, l’home acumula 46 denúncies en els últims 18 mesos.

Segons el consistori, l’home ocupa habitatges i després n’obté un rendiment econòmic. Segons apunten en el comunicat, la Policia Local té indicis fonamentats que l’home es dedica a facilitar habitatge de forma il·legal a tercers.

Primer els ocupa i després en canvia el pany i ven les claus noves als inquilins, obtenint rendiment econòmic d’una entrada en un pis que no és seu. A més, asseguren que l’home amenaça i coacciona als veïns i agents de la policia fins i tot amb l’ús d’armes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Francisco Romero: ”Vull un model d’alcaldia de proximitat per tenir una visió transversal de la ciutat”

Notícia següent

Farrés proposa que la caserna es destini a consultes externes del Taulí

Notícies relacionades