Conflicte veïnal a Platja d’Aro per la insalubritat al passeig del riu Ridaura

Constants queixes contra els veïns de la zona i l’Ajuntament

Els veïns de Platja d’Aro es queixen de la situació que viuen des de fa un temps al passeig del riu Ridaura. Només hi ha una paperera davant el riu i no la buiden. En un radi d’un quilòmetre no hi ha cap més paperera. Alguns veïns donen la culpa a l’Ajuntament, d’altres a l’incivisme propi dels veïns o turistes i d’altres a les obres que s’estan duent a terme al passeig del riu Ridaura; unes obres que s’estan duent a terme, segons fonts institucionals, per arreglar el que el temporal Glòria va destrossar. 

Segons els veïns, l’Ajuntament abans ho tenia tot bé, ara està tot deixat: voreres amb forats, arbres dels quals sobresurten les arrels per terra i això ha provocat caigudes múltiples en el municipi… Referent a l’incivisme dels veïns n’hi ha que es queixen de què no tots respecten els punts de reciclatge i tiren a la paperera tot el que els hi passa pel barret, així ni cuiden el medi ni poden queixar-se després de la situació. 

I per últim, opinen que amb el tema de les obres de davant el riu, s’ha provocat un descuit per part de l’Ajuntament. Els serveis de recollida de brossa no passen a netejar ni a buidar la brossa, això provoca rebuig per part de la població. Literalment, la merda surt fins a arrebossar. Ja s’han fet les pertinents queixes a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró i aquest encara no ha pogut donar resposta, ja que la queixa es va formalitzar el passat divendres. 

Esperem que, ben aviat, donin una solució i els veïns puguin passejar pel passeig del riu Ridaura sense que la insalubritat els envolti.