Cap Roig anuncia la venda de 33.000 entrades a pocs dies de començar el festival

Hi ha 16 concerts que han exhaurit les entrades

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El festival dels jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell (Baix Empordà), ha venut 33.000 entrades per la seva 21a edició que arrencarà aquest divendres a la nit. Pablo López serà l’encarregat d’encetar els 21 concerts que hi haurà al llarg de l’estiu, tot i que a hores d’ara queden poques entrades disponibles. De fet, els promotors del festival han anunciat que ja han exhaurit totes les localitats en 16 concerts i només en queden cinc amb entrades disponibles. Pel director de Cap Roig, Juli Guiu, aquestes dades “anticipen una gran edició” aquest estiu, després que el 2020 no es celebrés per la pandèmia.

Cap Roig ha esgotat les entrades per veure Pablo López (23 de juliol), Raphael (24 de juliol), Els Amics de les Arts (25 de juliol), Manel (30 de juliol), Antonio Orozco (2 d’agost), Estopa (4 d’agost), Ara Malikian (5 d’agost), José Luis Perales (6 d’agost), Taburete (7 d’agost), Aitana (8 d’agost), El Pot Petit (9 d’agost), Blaumut (10 d’agost), Morat (16 d’agost), Sílvia Pérez Cruz (17 d’agost), Sopa de Cabra (18 d’agost) i Hombres G (20 d’agost).

Per contra, els concerts que encara tenen entrades disponibles són Juan Diego Flórez (31 de juliol), Love of Lesbian (11 d’agost), David Bisbal (12 d’agost), Mag Lari (15 d’agost) i Sara Baras (21 d’agost).