A presó tres joves per robar un noi a punta de navalla i furtar en un supermercat d’Olot

La Policia Local ja n'havia detingut un el dia abans per robar la bossa de mà d'una dona al carrer

El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot ha decretat presó per a tres joves, dos dels quals amb antecedents, per robar un mòbil a un noi a punta de navalla i furtar productes d’un supermercat de la població. Els fets van passar el 22 de gener quan els Mossos d’Esquadra van detenir els tres nois, d’entre 18 i 20 anys. Cap a les sis de la tarda, la policia va saber que un jove havia estat víctima d’un robatori amb violència i intimidació en un carrer. Segons va explicar, tres nois el van intimidar amb l’arma blanca i es van endur el telèfon que duia dins la ronyonera.

Els mossos van iniciar la recerca dels sospitosos i, poc després, van rebre l’avís de la Policia Local alertant que tres nois amb característiques similars havien robat en un establiment.

Els agents van localitzar dos dels joves a prop d’una benzinera del municipi. Després d’identificar-los i de comprovar que eren els que estaven buscant, els van arrestar. Posteriorment, van trobar l’altre noi quan intentava robar una màquina expenedora de xiclets de l’entrada d’un supermercat i el van detenir.

Es dona la circumstàncies que el dia abans, la Policia Local ja va detenir un dels nois per cometre un robatori violent a una dona mentre caminava pel carrer. El lladre es va endur la bossa de mà de la víctima.