A presó dos homes per sis robatoris violents a Salt

A un d'ells el van enxampar en un desnonament i després d'enfrontar-se als agents

El jutge ha enviat a presó dos homes per sis robatoris violents a Salt (Gironès). A un d’ells, els Mossos d’Esquadra el van enxampar en un desnonament al municipi. L’home es va enfrontar als agents, el van arrestar per atemptat i van descobrir que tenia una ordre pendents per cinc robatoris.

Els fets es remunten a principis de setembre quan es van iniciar les gestions per determinar l’autoria de cinc robatoris comesos entre el 30 d’agost i el 7 de setembre. En tots els casos, les víctimes coincidien en la descripció de l’agressor i en la violència utilitzada. I és que el lladre els abordava, generalment gent gran, fins que aconseguia el botí.

Les indagacions van constatar que es tractava del mateix home i van emetre una ordre de detenció, per si el localitzaven.

A l’altre arrestat, el va detenir la Policia Local de Salt ‘in fraganti’ el 28 de setembre per un robatori amb violència.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l’ingrés a presó.