Pas endavant per a la reposició del parquet al Pavelló Municipal Girona-Fontajau

L’Ajuntament de Girona ha iniciat la licitació per a l’adquisició i instal·lació del material

L’Ajuntament de Girona ha adjudicat aquesta setmana la contractació del lloguer temporal d’un paviment esportiu desmuntable per la pista principal del Pavelló Municipal Girona-Fontajau, mitjançant el procediment obert simplificat abreujat. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Soluciones decorativas Ibaizabal SL per un import de 29.403 euros (IVA inclòs).

Es tracta d’una actuació provisional per un període màxim de 4 mesos, prorrogable a 5 mesos, que té per objectiu assegurar l’ús del pavelló mentre no es reposa el parquet definitiu.

En aquesta línia, de forma paral·lela, el consistori gironí ha iniciat la licitació per a l’adquisició i instal·lació del nou parquet que ha de permetre la pràctica professional de diferents esports d’alt nivell i, especialment, dels clubs de bàsquet Uni Girona i Bàsquet Girona, així com de l’equip de bàsquet en cadires de rodes de l’Associació MIFAS, i de patinatge artístic. A més, el paviment complirà amb la nova normativa FIBA nivell 1, de la Federació Internacional de Bàsquet, que entrarà en vigor a partir de l’1 d’octubre del 2020.

El procediment de licitació, que fixa un pressupost base de 157.823,98 euros (IVA inclòs), es troba en fase de presentació d’ofertes i el termini finalitza el dia 14 d’agost. Està previst que el subministrament i instal·lació del parquet es faci en el termini màxim de 8 setmanes a partir de la formalització del contracte.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha destacat l’esforç del consistori per reprendre l’activitat al pavelló municipal de cara a les properes setmanes. “Malgrat tots els entrebancs que hem anat passant a la ciutat des de l’inici de l’any, podem garantir que els equips professionals podran començar a entrenar amb normalitat i amb un parquet en condicions. Hem treballat a contrarellotge per tenir l’equipament esportiu a punt per iniciar la temporada”, ha explicat.

El nou parquet substituirà el paviment de què disposava la pista principal del Pavelló Municipal Girona-Fontajau i que va quedar malmès pel temporal “Glòria” del passat mes de gener.