Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

Multen un camioner a La Jonquera per conduir fins a 30 hores seguides

Avatar photo

El camió anava de Saragossa a Turquia, d'on havia vingut sis dies abans.

Foto: Mossos d’Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra han multat un camioner de 43 anys a La Jonquera (Girona) per excedir el temps permès de conducció, amb fins a 30 hores seguides sense descansar.

La policia ha explicat en un comunicat aquest dimarts que el van denunciar divendres a l’autopista AP-7 en detectar que “durant diversos dies del mes de juliol havia conduït jornades maratonianes sense dur a terme el descans obligatori”: el camió anava de Saragossa a Turquia, d’on havia vingut sis dies abans.

En concret, el 29 de juliol va conduir 30 hores seguides sense descansar, i entre els dies 14 i 27 va fer jornades de 25, 24, 23 i 19 hores, mentre que la llei fixa que els conductors de grans vehicles han de descansar almenys nou hores, i poden conduir fins a 10 hores seguides només dos dies a la setmana.

Els Mossos van immobilitzar el camió i van denunciar l’home amb cinc propostes de sanció de la Direcció General de Transports i Mobilitat, amb un total de 13.003 euros.

A més, van posar cinc denúncies al Servei Català de Trànsit (SCT) per un total de 2.500 euros, per excedir en més del 50% el temps de conducció i descans estipulat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detingudes quatre persones per robar un rellotge valorat en 60.000 euros a Barcelona

Notícia següent

Troben el cos sense vida d’un home a la platja de la Móra de Tarragona

Notícies relacionades