L’Hospital Josep Trueta triplica el nombre de llits a les UCI pel coronavirus

Imatge de l'Hospital Josep Trueta de Girona

L’Hospital Josep Trueta de Girona ofereix assistència especialitzada a una població potencial aproximada de 800.000 persones.

En els últims dies, però, han hagut de triplicar el nombre de llits ocupats per coronavirus a les UCI. Abans d’aquesta crisi sanitària, l’hospital comptava amb 18 llits a les UCI. Ara, ja estan arribant als 40.

Pel que fa al mateial sanitari, estan a l’espera de que els n’hi arribi més i compten amb totes aquelles donacions que els hi han fet algunes empreses gironines.

L’Hospital, a més a més, té actualment un total de 58 professionals sanitaris contagiats, tot i que ara no n’hi ha cap d’ingressat. Dies anteriors, hi havia una metgessa ingressada, però ja se li va donar l’alta.

En aquests moments, el Josep Trueta suma un total de 90 casos de coronavirus ingressats, i compta amb les instal·lacions d’alguns hotels i apartaments del municipi, per tal de que s’hi puguin allotjar tots aquells sanitaris que no vulguin anar a casa seva, i tots aquells contagiats de coronavirus de caràcter lleu.