La Primavera Jove adapta una programció d’activitats en línia pel cicle de Setmana Santa

S'ha convocat el concurs de fotografia per Instagram 'Coronajove: com vius el confinament?'

La Conselleria de Joventut obre com a novetat el portal e-tarragonajove des d’on es podran seguir i realitzar les activitats en la modalitat campus virtual. Aquest entorn online ja s’incorpora de forma habitual a les accions i intervencions de la Conselleria de Joventut, com un espai més de desenvolupament de les polítiques adreçades a joves.

L’activitat Radiofònic, casal de ràdio i comunicació serà una de les activitats que es proposen poder realitzar del 6 al 9 d’abril des del canal e-tarragonajove. I serà conduït pels periodistes professionals de Ràdio Ciutat de Tarragona, Adrià Recasens i Arnau Curto. Més informació i inscripcions al web TarragonaJove.

A la vegada, de l’1 al 8 d’abril i per la xarxa social instagram @tarragonajove es podran visionar 8 documentals realitzats amb joves durant els anys 2008 i 2019. Són més de deu anys que la Conselleria de Joventut ha promogut fins a 11 documentals de carrer com a eina d’anàlisi de la realitat juvenil i recollida d’opinió en el marc de les polítiques de joventut. El cicle JoveDocFest: Festival de documentals de Joventut s’inicia el dia 1 amb el documental Viatge a Campclar i finalitza el dia 8 d’abril amb la projecció del darrer estudi Som Joves: Crònica d’una joventut, de l’antropòloga i comunicadora visual Anna Fonoll.

Concurs fotogràfic

Per últim, es convoca també a la gent jove a participar del concurs fotogràfic Coronajove: com vius el confinament?, obert des d’avui mateix i fins al 13 d’abril. Un jurat d’experts farà un recull de les imatges més destacades i se’n preveu produir una exposició a l’Espai Jove Kesse durant el proper estiu i tardor. La iniciativa proposa que la gent jove prengui imatges dels dies que viu en confinament a les seves cases. Les instantànies hauran de ser en horitzontal, es podran aplicar efectes i filtres, i caldrà que es pengin a instagram amb les etiquetes #Coronajove i #espaijovekesse. El recull d’imatges es podrà veure des del canal d’instagram @tarragonajove.