L’alcaldessa de Girona rep la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Marta Madrenas i Natàlia Garriga s’han reunit aquest migdia a l’Ajuntament de Girona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, s’han reunit aquest migdia al despatx d’alcaldia de l’Ajuntament de Girona. A la trobada hi ha assistit també la regidora de Ciutadania i Dinamització del territori, M. Àngels Cedacers.

La consellera ha destacat Girona com a puntal cultural del país. A la reunió s’han posat sobre la taula temes com la reforma de la Casa Pastors i el nou Teatre Modern, així com la necessitat de fomentar l’ús del català en tots els àmbits, objectiu per al qual es col·laborarà entre Ajuntament i Conselleria.

La d’avui ha estat la primera visita institucional de la consellera al consistori des que va prendre possessió del càrrec. Després de la reunió al despatx de l’alcaldessa, Garriga ha signat el llibre d’honor de la ciutat a la Sala de Junta de Govern Local, on també hi havia el vicealcalde de Girona, Quim Ayats, el portaveu del grup municipal de Guanyem, Lluc Salellas, i la regidora del PSC, Mònica Ferrer.