Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

La reobertura de la restauració, explicada per la propietària d’un bar de Salt

Avatar photo

L’aixecament de mesures obre una porta als hostalers

Amb l’aixecament de diverses restriccions contra la Covid-19, el sector de l’hostaleria ha pogut tornar a obrir els seus locals al públic però amb certes precaucions i limitacions.

Avui tenim l’oportunitat de parlar amb la propietària d’un bar de Salt i ens explica com ha viscut la situació, tant des de l’inici de les mesures restrictives fins a la nova ordre que ha donat Sanitat, oferint mitja carta blanca a l’hostaleria.

 

Durant aquest temps de limitacions, la situació ha estat un pèl crua i està penjant d’un fil, com molts altres autònoms. Tot i això, gràcies a la clientela fixa, s’ha ajudat a poder mantenir dempeus el local i quan no es podia consumir ni a dins ni a  la terrassa, li demanaven menjar per endur-se a casa. Malgrat que ella no tenia servei a domicili perquè no se’n podia fer càrrec econòmicament, ha pogut anar sobrevisquen.

 

Avui, ella, esperava amb moltes ganes la reobertura del seu local, amb un aforament màxim d’un  30% i la veritat que ha quedat satisfeta, però pateix perquè no sap que pot arribar a passar i si s’haurà de tornar a tancar. També tem perquè sap que hi ha persones que es dediquen a anar de bar en bar fent cerveses sense mascareta i això és un focus de contagi clar i no està ni contemplat ni regulat enlloc; una imprudència que pot tornar a fer recular tot el que s’ha aconseguit fins ara.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El rei Felip VI, en quarantena per contacte amb un positiu de coronavirus

Notícia següent

Estudiaran l’impacte acústic a l’entorn del polígon petroquímic sud de Tarragona

Notícies relacionades