La reobertura de la restauració, explicada per la propietària d’un bar de Salt

L’aixecament de mesures obre una porta als hostalers

Amb l’aixecament de diverses restriccions contra la Covid-19, el sector de l’hostaleria ha pogut tornar a obrir els seus locals al públic però amb certes precaucions i limitacions.

Avui tenim l’oportunitat de parlar amb la propietària d’un bar de Salt i ens explica com ha viscut la situació, tant des de l’inici de les mesures restrictives fins a la nova ordre que ha donat Sanitat, oferint mitja carta blanca a l’hostaleria.

 

Durant aquest temps de limitacions, la situació ha estat un pèl crua i està penjant d’un fil, com molts altres autònoms. Tot i això, gràcies a la clientela fixa, s’ha ajudat a poder mantenir dempeus el local i quan no es podia consumir ni a dins ni a  la terrassa, li demanaven menjar per endur-se a casa. Malgrat que ella no tenia servei a domicili perquè no se’n podia fer càrrec econòmicament, ha pogut anar sobrevisquen.

 

Avui, ella, esperava amb moltes ganes la reobertura del seu local, amb un aforament màxim d’un  30% i la veritat que ha quedat satisfeta, però pateix perquè no sap que pot arribar a passar i si s’haurà de tornar a tancar. També tem perquè sap que hi ha persones que es dediquen a anar de bar en bar fent cerveses sense mascareta i això és un focus de contagi clar i no està ni contemplat ni regulat enlloc; una imprudència que pot tornar a fer recular tot el que s’ha aconseguit fins ara.