El festival NEU! de Girona manté la programació

L'esdeveniment manté el cartell dels propers caps de setmana però ajorna dues de les actuacions al març

El festival no internacional de música i altres arts NEU! arrencarà aquest diumenge amb l’actuació de Nico Roig a l’Auditori de la Mercè, a Girona, en sessió doble a les cinc de la tarda i a les vuit del vespre.
L’esdeveniment manté el cartell previst dels propers caps de setmana tot i que ajorna dos dels concerts previstos per aquest. Es tracta del de Tona Gafarot –que es farà a el 4 de març a La Planeta- i el de Lorena Álvarez, que estava previst per dissabte i que es reprogramarà el mes de març.
El festival obrirà amb una proposta de format trencador: un espectacle de 360 graus amb so binaural. El públic, amb auriculars, se situarà al voltant de la banda. Nico Roig presentarà el seu darrer disc ‘Yo siempre sueño que sí’.
Les restriccions a la mobilitat derivades de la covid-19 han provocat que l’organització hagi decidit ajornar dos dels concerts previstos per aquest cap de setmana: el de Tona Gafarot, previst per aquest divendres, que es trasllada al 4 de març, i el de Lorena Álvarez. En relació a Gafarot, es farà la devolució de les entrades als compradors i ja es poden adquirir els nous tiquets. El festival està buscant nova data per a l’actuació d’Álvarez.

El festival continuarà el cap de setmana que ve amb l’actuació de ‘b1n0’ (acompanyats per Núria Graham, PHOAC, Adriano Galante de Seward), el 23 de gener a l’Auditori; i un concert en acústic de Mazoni, repassant els seus grans èxits, el 24 de gener a La Mercè. Aquesta actuació ja ha esgotat les entrades disponibles.

El festival abaixarà el teló l’últim cap de setmana de gener amb dues propostes més: el documental ‘Paco Loco Viva el Noise’ sobre el polifacètic productor, el 29 de gener al Cinema Truffaut i una producció de ZA! & la TransMegaCobla, a l’Auditori el 30 de gener.

Malgrat les restriccions actuals, l’organització ha decidit mantenir la seva programació “amb la certesa” que “la cultura és segura” i per donar suport al sector cultural.