Detingut per robar a 42 trasters, pàrquings comunitaris i a l’interior de vehicles a Girona

La investigació continua oberta i els Mossos d'Esquadra no descarten més detencions

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 7 de gener un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona, com a suposat autor de 42 delictes de robatori amb força a l’interior de trasters, tres delictes de robatori amb força a l’interior de pàrquings comunitaris i dos delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles.

El primer robatori va ser el 17 d’octubre entre les vuit del matí i les dues de la tarda en un aparcament comunitari situat al carrer Narcís Blanch de Girona, on van descobrir que havien forçat la porta d’accés per a vianants. Un cop dins, el lladre va robar a l’interior de diversos vehicles per sostreure objectes de valor.

Entre els dies 24 i 25 de novembre hi va haver un altre robatori en un aparcament comunitari del carrer Campcardós. Després de forçar la porta, van robar a l’interior d’un vehicle i dins de diversos trasters, d’on van sostreure quatre bicicletes i diversos objectes de valor.

L’últim fet va passar el mateix 25 de novembre al pàrquing comunitari amb accés pels carrers Rutlla, Joan Reglà i Baldiri Reixac. En aquesta ocasió van forçar les portes de 42 trasters, dels quals van sostreure principalment bicicletes i eines

Arran dels fets, els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació durant la qual van determinar que els robatoris podien haver estat perpetrats per les mateixes persones. Les indagacions policials van portar a la detenció, el passat 7 de gener, d’un home relacionat amb els fets.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

El detingut, que té nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 8 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.