Girona retirarà els adhesius i candaus del pont de les Peixateries Velles i el repintarà aquest octubre

L'accés al popularment conegut com a pont de Ferro es tancarà als matins dels dies entre setmana

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Girona retirarà els cartells, els adhesius i els candaus que s’han anat acumulant amb els anys al pont de les Peixateries Velles i en repintarà l’estructura aquest mes d’octubre. Les tasques de manteniment començaran dilluns vinent i s’allargaran fins al dia 25. Durant aquestes setmanes, es tallarà l’accés al pont -popularment conegut com el de Ferro- tots els matins dels dies feiners. Els qui vulguin creuar el riu Onyar ho podran fer pels altres dos ponts que hi ha propers en aquest punt: el de Sant Agustí o bé el de Pedra. És la primera vegada que el consistori porta a terme tasques de manteniment en aquest pont des de fa quinze anys, perquè des del 2008 no s’hi havia fet cap actuació.

 

Les tasques de manteniment al pont de les Peixateries Velles començaran dilluns 2 d’octubre. Mentre durin els treballs, que es preveu que s’acabin el dia 25, l’accés al pont es tancarà durant determinades hores. En concret, s’hi prohibirà passar entre un quart de vuit del matí i un quart de tres de la tarda durant els dies feiners (de dilluns a divendres no festius).

Des de l’Ajuntament de Girona ja s’està informant tant els veïns i veïnes com els comerços de la zona sobre els treballs de manteniment que es portaran a terme a l’estructura de ferro. Es preveu que entre avui i demà s’hagi repartit un cartell informatiu tant als habitatges com als establiments comercials.