Els Patges Reials instal·len bústies a Banyoles per recollir les cartes dels infants

Es col·locaran a partir de demà dijous en diferents barris perquè la visita a l’Ambaixada Reial ha hagut de passar a ser virtual

Els Patges Reials de Banyoles instal·laran a partir de demà dijous bústies per recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat als Reis d’Orient. Les bústies es col·locaran en diferents barris de Banyoles després que la visita a l’Ambaixada Reial serà finalment virtual.

 

Paral·lelament el dimarts 29 de desembre a les 9 del vespre s’iniciarà la retirada gratuïta d’entrades per a l’espectacle de benvinguda als Reis d’Orient, que es farà el dimarts 5 de gener a l’Estadi Miquel Coromina i Morató.  

 

En total s’instal·laran 12 bústies que es repartiran en quatre espais de la ciutat: plaça Major,  plaça Catalunya, plaça Sant Pere i plaça dels Til·lers, al barri de Can Puig. En cadascuna  d’aquestes places s’hi trobaran tres bústies, una per a cada rei. Els nens i nenes de Banyoles  podran dipositar a les bústies tant les seves cartes als Reis d’Orient com els seus xumets. El 5  de gener al matí les bústies es retiraran.  

 

Paral·lelament, la visita a l’Ambaixada Reial es farà de manera virtual a través de les xarxes  socials per tal que els nens i nenes de Banyoles puguin veure com estan treballant els Patges  Reials preparant l’arribada dels Reis d’Orient.