Els Hospitals de Blanes i Calella mantenen 29 pacients COVID, el mateix nombre que fa quatre dies

L’Hospital Comarcal de Blanes ha davallat de 16 a 12 persones, i al de Calella ha augmentat de 13 a 17 ingressats

L’últim comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers quatre dies s’ha mantingut. Actualment hi ha un total de 29 pacients ingressats, igual que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sent d’una persona, igual que en les dues anteriors actualitzacions.

A l’Hospital Comarcal de Blanes s’ha passat de tenir 16 pacients fa quatre dies als 12 que hi ha en l’actualitat. Durant els darrers dies hi ha hagut 3 ingressos, 6 altes i una defunció. Per la seva banda, l’Hospital de Calella ha passat a tenir 17 pacients, 4 més que al darrer comunicat, i els últims dies hi ha hagut 6 nous positius i 2 altes.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 181 persones ingressades per COVID, 1 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 68.715 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.061 persones, 7 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar, i continua a la zona alta. Ara és de 359, quan en l’anterior comunicat era de 336. A Blanes en canvi ha davallat, i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 223, i en canvi en la darrera actualització era de 333.