Els hospitals de Blanes i Calella endureixen l’horari de visites als pacients no COVID

    S’ha reduït l’horari de visita als pacients no COVID a dues hores en torn de matí i de tarda

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’empitjorament de les dades COVID han provocat que s’hagin hagut de recuperar algunes restriccions als centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el de Blanes i el de Calella, amb l’objectiu de reduir el risc de contagi a l’interior dels centres. Per això, a partir d’aquest dilluns 29 de novembre s’ha reduït l’horari de visites als pacients ingressats no COVID.

    S’han establert dos torns: al matí de 12 a 14 h i a la tarda de 18 a 20 h, de dilluns a diumenge, a més a més de mantenir l’entrada d’un sol acompanyant, recomanant que sempre sigui la mateixa persona. Els familiars o acompanyants han de dur la mascareta posada durant tota l’estona, que es recomana que sigui quirúrgica, i s’han de rentar les mans tant a l’entrada del centre com de manera freqüent durant l’estada amb gel hidroalcohòlic.

    Respecte les consultes externes, l’hospital de dia i les unitats de cirurgia sense ingrés es manté vigent l’entrada d’un únic acompanyant. Tampoc es produeixen canvis en el servei d’urgències dels dos hospitals, que mantindran l’horari de visites com fins ara, de 13 a 14 h i de 19 a 20 h, als pacients no COVID ingressats a la Unitat Polivalent d’Observació i a l’Àrea de Crítics.