El Teatre de Roses acull els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà

El proper divendres, 21 de maig, a les 12 h, el Teatre Municipal de Roses acollirà l’acte de lliurament de premis de la tretzena edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà

Els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà està organitzat per l’Associació d’Empresaris de Girona, el Setmanari de l’Alt Empordà, el Fòrum Imagina i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i l’Ajuntament de Roses. Els premis tenen com com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

La present convocatòria ha estat molt concorreguda, amb vuit finalistes en la categoria Premi Emprenedor de l’Alt Empordà, dotze a la Millor Idea de Negoci, dos a la d’Innovació i una candidatura a la categoria d’Innovació Turística:

Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari/a empordanès/a menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada.

Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa de l’Alt Empordà més viable, innovador i amb major potencial de creixement, dotat amb un 1er Premi de 3.000€ en metàl·lic i publicitat al setmanari l’Empordà per un valor de 1.500€ i un 2on Premi dotat amb 1.500€ en metàl·lic. 

Premi a la Millor Idea de Negoci: per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca. Aquesta categoria té dues modalitats de premis: estudiants d’ESO i estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius. Els membres de l’equip guanyador de cada categoria rebran una mini tauleta digital.- Premi a la Innovació, per a aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos. Premi dotat amb 1500€ en metàl·lic.

Premi a la Innovació Turística, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos.  Premi dotat amb 1500€ en metàl·lic.

L’acte de divendres serà presidit per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó,  i la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Sònia Martínez.