Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

El PSC de Salt proposa un canvi de rumb per la política municipal

Avatar photo

Els socialistes aposten per accelerar els projectes de futur de Salt i mantenir un poble net i endreçat

Aquest diumenge 28 de maig, els saltencs i saltenques poden triar un canvi de rumb per la política municipal o continuar a un carrer sense sortida. El candidat socialista, Joan Martín, apel·la al vot útil per conduir a l’ajuntament cap als projectes de futur. 

“El govern de Jordi Viñas ha deixat Salt amb un endeutament superior al que van trobar el 2015, més de 20,7 milions d’euros, que no s’han destinat a la millora de la vida dels saltencs”, critica Martín. “El govern actual ha deixat escapar massa oportunitats i s’ha centrat en comprar pisos i locals sense cap projecte al darrera”, afegeix. 

 

Martín es compromet a accelerar iniciatives pensant en el futur de Salt i dels seus habitants. Una de les prioritats serà el manteniment del municipi perquè el poble estigui net i endreçat. “Cal fer política amb la ment oberta, pensant en els saltencs i no actuant com a mers gestors que no trepitgen el carrer”, defensa.

El socialista serà un alcalde proper que es compromet a “trepitjar el carrer per conèixer el dia a dia de les necessitats del veïns i que no tindrà res a veure amb l’alcalde actual, que només surt a veure els veïns durant 15 dies”, assegura el candidat. 

 

Noves infraestructures per als saltencs, com una pista d’atletisme o la finalització de les obres de la Coma-Cros; més efectius a la brigada municipal, que la policia depengui directament de l’alcaldia o la recuperació de la figura dels serenos per millorar la seguretat al municipi. Les propostes de Joan Martín canviaran el rumb de Salt i faran la política municipal útil i necessària.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Xavi Paz (PSC) crearà un consell local de seguretat a Molins de Rei

Notícia següent

L’escola bressol d’Escaldes-Engordany estalviarà 120 tones de CO₂ a l’any

Notícies relacionades