El Casal Jove de Blanes presentarà la seva denominació durant l’espectacle ‘Fes-te un Nom’

Inclourà diversos concerts i entrevistes, en un programa televisiu on esfarà la presentació del nou nom del Casal Jove

Aquests propers dies es desfarà la incògnita sobre quina serà la nova denominació amb què a partir d’ara es coneixerà el Casal Jove de Blanes, orfe de nom des de fa més d’un any. Per celebrar-ho, l’equip del Casal Jove ha organitzat l’esdeveniment ‘Fes-te un Nom’, un espectacle televisiu a porta tancada durant el qual s’anunciarà l’elecció escollida per a l’equipament.

A causa de les restriccions COVID, no era possible celebrar un concert en viu, de manera que està previst enregistrar la celebració de manera restringida al llarg de la tarda del divendres 18 de desembre, i fer-ho públic l’endemà dissabte, 19 de desembre. El vídeo es penjarà al Canal Youtube del ‘Casal de Joves de Blanes’ a les 4 de la tarda.

A banda de cobrir l’objectiu de donar un nou nom al Casal Jove, al organitzar aquest esdeveniment també es vol assolir una altra fita molt reivindicada. Es tracta de poder promocionar els joves artistes de Blanes, que també estan patint les negatives conseqüències de l’aturada d’activitats a causa de les mesures sanitàries per contenir la pandèmia.

S’han presentat 30 propostes pel nou nom del Casal Jove

L’espectacle ‘Fes-te un Nom’ culminarà un procés participatiu iniciat el passat 20 de novembre, quan es van començar a recollir les propostes per denominar l’equipament. S’han presentat 30 propostes que s’han estat sotmetent a votació pública a través de les xarxes socials durant els darrers dies: des del passat dia 9 i fins avui mateix, 17 de desembre inclòs, en el següent linnk:

L’espectacle ‘Fes-te un Nom’ culminarà un procés participatiu iniciat el passat 20 de novembre, quan es van començar a recollir les propostes per denominar l’equipament. S’han presentat 30 propostes que s’estant sotmetent a votació pública fins avui dia 17 de desembre inclòs en el següent link:
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesBpJiI0uM-6BEC_1-OduAzPOlDnUyVlZc4-jNiI61a65dyQ/viewform

L’esdeveniment inclourà les actuacions dels artistes Lisisboig i Joueven, Prodi, Shanileee (que presentarà el seu nou EP), Rady, Bru i Quim, i finalment Vinnie Kairos i l’Home Estàtic. Alguns d’aquests artistes ja van actuar al concert de la Nit Jove durant la Festa dels Copatrons d’aquest 2020, que va amenitzar la nit del 21 d’agost, coincidint amb la festa central de Sant Bonós i Sant Maximià.

Els concerts es faran a l’escenari del casal, especialment decorat per a la ocasió dividit en dues zones. En un dels espais es faran les actuacions dels artistes, i en l’altre hi seran els dos presentadors del programa especial: Laura Estela i Adrià Huc, que són la dinamitzadora i coordinador del Casal Jove, respectivament. Ells dos s’encarregaran de fer breus entrevistes després de cada actuació.

Un altre dels punts culminants de l’espectacle –a banda de l’anunci del nou nom del casal- serà el sorteig de la panera patrocinada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) entre totes les persones que han presentat propostes. Tot plegat, l’espectacle s’espera que tingui una duració de prop de 4 hores i mitja.