Detinguda per robar més de 4.200€ en joies de la casa on treballava fent feines domèstiques

  Els Mossos van sospitar al veure que havia fet una vintena d'operacions en dos establiments de compravenda d'or

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

   Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 36 anys per robar 4.206 euros en joies, a la casa on treballava al Far d’Empordà (Alt Empordà). L’arrestada feia les feines domèstiques de l’habitatge i era quan es quedava sola quan aprofitava per emportar-se les joies que treia dels calaixos de les habitacions.

  Els propietaris no van adonar-se’n, ja que es tracta d’objectes que no feien servir de manera habitual. En concret, la dona va robar braçalets, aliances, penjolls, arracades i cadenes d’or, que posteriorment venia en dos establiments de compravenda d’or. Va ser les contínues transaccions les que van alertar els Mossos d’Esquadra que van iniciar una investigació.

  Els agents van comprovar que la dona havia fet fins a una vintena d’operacions en aquests dos establiments, sota la sospita que les joies no fossin seves. Finalment, la policia va poder comprovar que la dona s’estava venent les joies que treia de la casa quan els propietaris que la tenien contractada no la veia, perquè no hi eren.

  Per tot plegat, els Mossos la van detenir aquest dimarts per un delicte de furt a l’interior de domicili. Està previst que en els pròxims dies citin la sospitosa per tal que respongui davant del jutge de guàrdia.