El dimarts, 11 d'abril, s’obren les inscripcions dels tallers de primavera que l'Aula Gastronòmica de Roses acollirà entre el 26 d’abril i el 17 de juny. La programació està formada per un total de 9 sessions, cadascuna d’elles destinada a l’elaboració d’un plat. El preu d’inscripció és de 3 € per taller i es podran fer a través de rosesgastronomia.cat, l’11 d’abril, a partir de les 9 h.
El programa s’iniciarà el pròxim 26 d’abril amb el taller ‘Calamar de potera amb mongetes del ganxet’, a càrrec de Lluís Martínez, pescador de la Confraria de Roses. Carles Roig, xef del restaurant Can Cervera; Eva Rodríguez, de M de Xocolata; Albert Lorenzo, de la Postreria Roses; la xef de les flors Iolanda Bustos; el pescador de la confraria rosinca Josep Avellaneda; i Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, participaran també en aquesta edició.
Un tast de vins monovarietals i d’autor d’Empordàlia a càrrec de Mauro Bonamassa i el taller d’elaboració de ratafia impartit per Guillem Castañé d’Emporarom, completen la programació.