Bona ocupació al Port Esportiu de Roses durant la temporada d’estiu

Port de Roses fa un bon balanç de la passada temporada d’estiu, en què s’han comptabilitzat una alta ocupació dels seus punts d’amarratge.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Concretament, entre el 7 i el 16 d’agost l’ocupació dels amarradors de trànsit gestionats per Port de Roses va ser d’un 100%. A més, contràriament al què succeïa en els darrers anys, on a partir de mitjans d’agost la demanda experimentava una forta davallada, enguany l’ocupació es es va mantenir fins a finals de mes.

Reserves més àgils i accessibles des de qualsevol part del món

Port de Roses ha implementat aquest 2021 un nou motor de reserves (Berthbooking), posat a disposició dels usuaris a través de la web www.portroses.com , que permet la reserva diària del lloguer d’amarradors. En l’àmbit internacional, s’ha engegat també un motor a la plataforma de reserves Navily, amb resultats molt positius sobretot en el nombre d’usuaris durant temporada baixa (mesos de maig, juny i setembre).

La nacionalitat dels usuaris de trànsit del port d’aquest 2021 ha estat en la seva majoria de
ciutadans francesos, seguit pels de Catalunya i resta de l’Estat.

Per la seva banda, la regulació del fondeig que realitza Port de Roses amb camps de boies a
les platges de Canyelles, Bonifaci i Almadrava i a les cales Montjoi, Calitjàs, Pelosa i Jòncols, els quals han estat operatius entre l’1 de juny i el 30 de setembre, ha experimentat també un increment de demanda respecte als anys anteriors.