El ple de setembre de l’Ajuntament de Blanes portarà a debat les Ordenances Fiscals 2022

Tindrà lloc demà dijous a les 19 h telemàticament, i inclou un total de 15 punts a l’ordre del dia

Demà dijous, coincidint amb el darrer dia de setembre, l’Ajuntament de Blanes ha convocat el ple municipal d’aquest mes, on el punt més destacat seran les Ordenances Fiscals pel 2022 que es porten a debat. En total, hi ha 15 punts inclosos a l’ordre del dia, entre els quals també hi ha les bases de les subvencions per a projectes de cooperació i desenvolupament internacionals, així com l’aprovació definitiva del Reglament del Punt d’Informació Juvenil de Blanes i de la NAU 4, Espai Jove.

També es porta a debat l’adhesió a l’Associació Xarxa de Conservació de la Natura, l’aprovació de les bases d’ajuts a famílies pel pagament de l’IBI, i la modificació de l’Ordenança per a l’impuls de l’activitat econòmica i de foment d’activitats d’interès públic. En el darrer tram de la sessió es tractaran 5 mocions. La primera l’ha presentat C’s, sobre el Reglament d’Usos Lingüístics.

L’Associació Andalusa d’Ardaleños demana que es torni a fer l’intercanvi escolar entre Blanes i Ardales; i els dos grups a l’equip de govern –ERC i BECP- han presentat les altres tres propostes d’acord. La primera és contra l’increment del preu de l’electricitat, la segona per demanar l’aprovació d’un nou contracte programa i la tercera a favor de la convivència i contra qualsevol expressió de violència LGBTBIFòbica.

Com és habitual als plens ordinaris, el darrer punt seran els precs i preguntes. La sessió plenària corresponent a aquest mes de setembre està previst que es faci telemàticament a partir de les 7 de la tarda, i es podrà seguir íntegrament en directe per streaming a través del perfil Facebook de l’Ajuntament de Blanes, el perfil de Youtube de televisioblanes, i per Ràdio Blanes.