Blanes i Calella reprenen les visites als pacients no COVID ingressats a la UPO i a l’Àrea de Crítics del Servei d’Urgències

Les persones ateses en aquests serveis hospitalaris podran rebre la visita d’un familiar una hora al dia, de 13 a 14 h amb les mesures COVID establertes

Amb el descens de casos COVID que s’està registrant als hospitals de la Corporació del Maresme i la Selva, així com també la reducció del nombre de persones al Servei d’Urgències pel virus, des d’aquesta setmana s’ha fet un canvi als hospitals de Blanes i Calella. Els pacients no COVID que estan ingressats en la Unitat Polivalent d’Observació (UPO) i a l’Àrea de Crítics d’Urgències dels dos hospitals podran rebre la visita d’un familiar una hora al dia.

Es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient –sempre el mateix- en horari de 13 a 14 h. Aquest visitant haurà de seguir en tot moment les mesures de seguretat establertes: portar la mascareta –preferiblement, la quirúrgica-, rentar-se les mans a l’entrar i sortir del centre, i mantenir les distàncies de seguretat. També es recomana que, en la mesura del possible, els acompanyants comptin amb una pauta de vacunació complerta.

Pel que fa a la resta de pacients ingressats al Servei d’Urgències, no podran estar acompanyats. L’única excepció és referent als menors d’edat, així com en algunes situacions excepcionals valorades prèviament pels professionals sanitaris, que tenen la darrera paraula sobre aquest aspecte.