Tot a punt per la XVa edició de la Marxa Popular de Banyoles

Amb sortida i arribada a la plaça de les Rodes, i amb un recorregut de 9,8 quilòmetres, és la primera prova del circuit comarcal de curses populars

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Pla  de l’Estany, ha organitzat per aquest diumenge la XVa edició de la Marxa Popular Ciutat de Banyoles. La prova serà la primera del Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany que se celebrarà en diferents municipis de la comarca. Les inscripcions ja estan obertes al web  cursesplaestany.cat.  

La XVa Marxa Popular Ciutat de Banyoles s’iniciarà a les 10 del matí amb sortida i arribada a  la plaça de les Rodes i mantindrà el recorregut de la darrera edició. Amb un desnivell acumulat  de 97 metres, la cursa passarà per l’entorn de l’Estany, sota el Puig Clarà, el bosc de Can  Morgat i Lió i Usall per tornar a la plaça de les Rodes per l’entorn de l’Estany. Els participants  tindran avituallament, aigua i un obsequi.  

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, ha destacat que “la Marxa  Popular és ja una prova clàssica del calendari esportiu de Banyoles” i n’ha remarcat “el caràcter  popular amb l’objectiu de fomentar la participació i la pràctica de l’esport i de l’activitat física,  ja sigui corrent o caminant”.  

Les inscripcions estan obertes al web del Circuit de Curses Populars del Pla Estany  (cursesplaestany.cat) fins dijous a la mitjanit. També es podran fer presencialment el mateix  dia de la prova a partir de 2/4 de 9 del matí.