Atraquen a punta de pistola una benzinera del centre de Girona

Els Mossos d'Esquadra detenen l'autor poca estona després amb 230 euros a sobre

Atracament a punt de pistola al centre de Girona. Pels volts de les cinc de la tarda d’ahir, un home armat amb una pistola va entrar a la benzinera Repsol del carrer de la Creu i va amenaçar el treballador. Amb la pistola a la mà, l’atracador li va exigir que li obrís la caixa i li entregués tots els diners. Un cop es va fer amb el botí, va fugir a peu de la benzinera. Els fets es van produïr quan l’establiment estava obert. Durant l’atracament ningú va resultar ferit. El mateix treballador va alertar la policia dels fets i va facilitar la descripció del lladre. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació i van iniciar una recerca per localitzar i detenir el sospitós del robatori. A dos quarts de set de la tarda, el van detenir al carrer del Carme, quan caminava pel carrer, amb 230 euros a sobre.

En conèixer els fets, els Mossos d’Esquadra van iniciar un operatiu de recerca per localitzar el sospitós. Paral·lelament, agents de la policia científica es van desplaçar fins a l’establiment per recopilar informació i revisar les gravacions de les càmeres de seguretat.

Hora i mitja després de l’atracament, agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van localitzar i detenir el sospitós quan caminava pel carrer del Carme. L’home duia a sobre 230 euros però la policia no li va trobar l’arma. Es tracta d’un veí de Girona de 45 anys i nacionalitat espanyola amb diversos antecedents per fets similars.