Atrapen a Maçanet un lladre que havia robat 3.000 euros en cafè de la càrrega d’un tràiler aparcat en una àrea de l’AP-7

Una patrulla dels Mossos va aturar el sospitós de matinada després de veure com conduïa a gran velocitat per l'autopista

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre que va robar paquets de cafè valorats en 3.000 euros de la càrrega d’un tràiler estacionat en una àrea de servei de l’AP-7. Els fets van passar la nit de dilluns a dimarts. El detingut, un jove de 20 anys, va trencar la lona del camió, que estava aparcat a l’àrea de Biure (Alt Empordà), es va endur el cafè i va enfilar l’autopista en sentit sud. Cap a les tres de la matinada, una patrulla dels Mossos el va sorprendre circulant a gran velocitat per l’AP-7 a l’altura de Maçanet de la Selva i li va donar l’alto. A l’interior del cotxe, els policies li van trobar les desenes de paquets de cafè i, com que el jove no va donar cap explicació coherent, el van detenir. Se l’acusa d’un delicte de furt.

Dilluns a la tarda, un camioner que circulava per l’AP-7 en sentit sud va punxar una roda i va haver d’aturar-se a l’àrea de servei de Biure (situada al quilòmetre 14 de l’autopista). El transportista va tenir pana aproximadament a les sis de la tarda i, mentre esperava que li reposessin la roda, va decidir passar la nit al lloc.

 

Mentre el camioner dormia, de matinada, el lladre li va trencar la lona del tràiler i en va sostreure part de la càrrega. En concret, paquets de cafè valorats en uns 3.000 euros. El jove va entaforar el botí al cotxe i va fugir per l’autopista en sentit sud. Anava a tota velocitat, però no comptava que a l’altura de Maçanet de la Selva -quan ja havia fet uns quants quilòmetres- una patrulla dels Mossos d’Esquadra el sorprendria.

Els agents, que estaven fent patrullatge preventiu per l’AP-7, van veure el cotxe circulant a tota velocitat i li van donar l’alto. Quan van veure tots els paquets de cafè, i com que el jove no va donar cap explicació coherent sobre la seva procedència, van decidir detenir-lo fins que s’aclarís l’afer.

L’endemà, quan el camioner es va despertar i va veure que li havien robat part de la mercaderia, va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra. I a partir d’aquí, la policia va lligar caps. Al detingut, que no té antecedents, se l’acusa d’un delicte de furt.