Agressió sexual a una menor de 16 anys en un hotel de Lloret de Mar

El mateix agressor es va presentar a l'oficina dels Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres un jove de 19 anys i nacionalitat alemanya per agressió sexual a una jove un hotel de Lloret de Mar. Segons recull El Caso, els fets es van produir durant la nit de dimarts a dimecres en un hotel de Lloret, on l’agressor va intentar mantenir relacions sexuals amb una menor de 16 anys.

Segons l’esmentat mitjà, la menor es va quedar a dormir a l’habitació del detingut. La noia es va negar a mantenir relacions sexuals i minuts després es va quedar adormida. Quan es va despertar, va veure que el tenia al jove a sobre seu. Va ser en aquest moment quan va trucar als Mossos d’Esquadra, ja que sospitava que havia estat víctima d’una agressió sexual.

Posteriorment, agents dels Mossos d’Esquadra van intentar localitzar l’agressor, però els seus amics van assegurar que havia marxat. Va ser a les sis de la tarda d’aquest dimecres quan ell mateix es va presentar a l’oficina dels Mossos de l’Aeroport del Prat, on va ser identificat i arrestat per un delicte d’agressió sexual.