Més de 4.000 estudiants participen en la jornada de portes obertes de la UdG

Avatar photo
Els estudis que han suscitat més interès en aquesta edició de la Jornada de Portes Obertes són els de les facultats de Ciències, Ciències Econòmiques i Empresarials, Educació i Psicologia  i  l’Escola Politècnica Superior

La Universitat de Girona ha organitzat una nova edició de la Jornada de Portes Obertes (JPO) per a estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior. La UdG ha tornat a obrir, un any més, edificis i facultats als futurs universitaris.  En aquesta edició s’hi han inscrit més de 4.000 estudiants procedents de 60 centres de secundària de la demarcació de Girona i també d’Osona i Maresme, que s’han repartit per les més de 100 sessions informatives que han tingut lloc al llarg del matí als diferents campus. L’objectiu és que trepitgin el terreny i coneguin de primera mà com pot ser el seu futur a la UdG.

La UdG ofereix una cinquantena de graus i 15 dobles titulacions  per al curs 2024-2025.  Els estudis que han suscitat més interès en aquesta edició de la Jornada de Portes Obertes són els de les facultats de Ciències, Ciències Econòmiques i Empresarials, Educació i Psicologia  i  l’Escola Politècnica Superior. Les dobles titulacions  que s’ofereixen desperten any a any molt d’interès. En el marc de la JPO, els centres de la UdG han acollit els estudiants preuniversitaris en sessions informatives sobre els diferents estudis i han organitzat visites guiades a les instal·lacions: aules, laboratoris, sales i tallers. Alguns centres, com ara l’Escola Politècnica Superior o la Facultat de Ciències, ofereixen també activitats relacionades amb els estudis, com ara xerrades, exposicions o tallers científics.

Les novetats per al curs vinent són el nou Grau en Global Studies que ofereix la Facultat de Turisme, íntegrament en llengua anglesa, el nou grau en Nutrició Humana i Dietètica que ofereix el centre adscrit EUSES, i les dobles titulacions en Filologia Catalana i Hispànica i Turisme i Global Studies.

A Salt, l’Escola Universitària de Realització Audiovisual i Multimèdia (ERAM) i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) també han obert  les seves portes als estudiants que han tingut  interès a visitar-les.

Com en cada edició, uns autobusos llançadora gratuïts han connectat  els diversos campus, per facilitar que els estudiants assisteixin  a sessions informatives de graus que es desenvolupen en facultats diferents, com també dos autobusos específics que els porten als centres adscrits a la UdG amb seu al municipi de Salt.

La JPO és una magnífica oportunitat per conèixer de primera mà els diferents campus universitaris que es tornarà a repetir el dia 4 de maig, amb una nova edició de la Jornada de Portes Obertes, en aquest cas adreçada a les famílies.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Uro, el gos policia que deté un traficant de drogues a Barcelona

Notícia següent

La Comunitat de Municipis de les Garrigues Altes renuncia a un ajut del Govern

Notícies relacionades