Una empresa d’autocaravanes de Montblanc estafa més de 100.000 euros

Una empresa d’autocaravanes de Montblanc, el negoci sots el nom Autocaravanes Sam, ha tancat i s’ha quedat amb els diners dels seus clients. El negoci era reconegut amb seu al municipi i va començar com a taller de vehicles.

Segons fonts internes, l’empresa hauria defraudat més de 100.000 euros de diverses famílies d’arreu de Catalunya, quedant-se amb els diners de possibles compres per l’opció de rènting.

L’empresa muntava una mena de club de socis, on aquests tenien una sèrie de beneficis com una rendibilitat, l’ús de l’autocar durant uns quants dies de l’any i un recanvi passat 3 anys de la caravana utilitzada.

En aquests moments, es desconeixen totes les famílies afectades amb el tancament de l’empresa, després que el propietari del negoci fes el traspàs el mes passat a causa d’una greu malaltia. Suposadament, serien el propietari i la seva parella, juntament amb els seus fills, els que haurien dut a terme la presumpta estafa.

La redacció d’aquest mitjà s’ha intentat posar en contacte diverses vegades amb l’empresa, però no ha estat possible. Mentre els afectats ja estan treballant amb els serveis jurídics i, ben aviat, posaran una denúncia per via penal per presumpta estafa. Es busquen altres persones afectades i, qualsevol que estigui en aquesta situació, pot contactar a través del telèfon 620 84 57 83.