El pavelló d’esports de l’Espluga de Francolí es dirà David Rovira i Minguella

El Ple Municipal de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí celebrat aquest dijous 29 d’abril de 2021 ha aprovat per unanimitat de les 11 regidores i regidors canviar el nom del pavelló municipal d’esports per “Pavelló Municipal d’Esports David Rovira i Minguella”.

David Rovira i Minguella va ser alcalde de l’Espluga de Francolí entre l’any 2003 i el 2019 i va traspassar el passat 12 de maig del 2020. La proposta del canvi de nom, impulsada pels tres grups municipals, la va donar a conèixer l’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep M Vidal Minguella, durant l’acte públic de comiat que es va celebrar al juliol de 2020 al Jardí dels Francolins.

Aquesta mateixa setmana els representants dels grups municipals van avaluar a la Comissió d’Honors i Distincions les cartes de suport que es van rebre per part d’ex-alcaldes, associacions locals i altres entitats o representants. La Comissió va emetre l’informe pel canvi de nom del nou pavelló per “Pavelló Municipal d’Esports David Rovira i Minguella”, traslladant al Ple Municipal del 29 d’abril la seva aprovació.

Per tal d’oficialitzar aquest canvi es celebrarà un acte institucional el proper diumenge 16 de maig a les 12 del migdia al pavelló municipal d’esports David Rovira i Minguella. L’acte s’emetrà en directe per l’Espluga FM Ràdio a través del 107.4 de la FM, a EFMR.cat i al canal de la TDT.