CaixaBank col·labora amb Vimbodí i Poblet en el projecte Parc de Salut per la gent gran

L’entitat social rep una aportació de 5.000 euros de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació la Caixa”, ha mostrat el seu suport al projecte Parc de Salut de la gent gran de Vimbodí i Poblet que té com a objectiu millorar i treballar per la salut de la gent gran. L’entitat social ha rebut una col·laboració de 5.000 euros.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals com les de L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

El projecte parc de salut de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet preveu la instal·lació de sis aparells de fitness per a majors de 65 anys per tal de conservar la mobilitat i les funcions vitals del cos i que podran gaudir més de 200 beneficiaris.