Viure en un hotel per 500 euros, la nova iniciativa per combatre la crisi

Totes les habitacions de menor preu de l'hotel ja estan ocupades o reservades

Publicitat de Vivo en un Hotel

La situació de crisi econòmica produïda per la pandèmia està obligant els negocis a ser imaginatius. Sobretot pel que fa al mou de l’hostaleria i la restauració, on la davalla de clients fa que la situació de molts comerços sigui insostenible.

És el cas Hotel Sansi Barcelona situat al carrer Diputació amb Rambla Catalunya, que per fer front a la manca de clients, ha decidit convertir algunes de les seves habitacions en estances per viure-hi.

La iniciativa anomenada “YoVivoenunHotel” ofereix habitacions per un preu que va dels 500 als 700 euros en funció de la mida. “Fa dues setmanes que vam començar amb aquesta iniciativa i ja tenim totes les habitacions de 500 euros ocupades o reservades”, expliquen des de l’hotel.

Així mateix, les habitacions de l’hotel de 4 estrelles compten amb llits de matrimoni i bany, i la resta de prestacions d’un pis com puguin ser cuina, nevera o servei de neteja, es troben en altres zones comunes de l’hotel.

Actualment hi ha una parella polonesa que teletreballa i un argentí que hi viuen. “No són turistes, sinó que són persones que fa temps que viuen a Barcelona i que han preferit aquesta opció d’allotjament”, diuen membres del Sansi Barcelona. “És com viure en un pis compartit”, conclouen.