Un vigilant d’un xiringuito de Mataró abusa sexualment d’una menor

El vigilant nocturn d’un xiringuito de platja de Mataró ha ingressat a la presó acusat d’una presumpta agressió sexual a una menor de 17 anys, segons publica TV Mataró. Sembla que els fets han tingut lloc durant el cap de setmana a la platja del Varador de la capital del Maresme a l’entorn de la guingueta Makarena, a prop del braç del Port, i que la víctima va denunciar l’individu.

Cap a les 6 de la matinada, quan el local estava tancat i el vigilant se’n feia càrrec, l’home va amenaçar la víctima i la va obligar a fer-li una fel·lació, afirma la televisió local. Després de la denúncia els Mossos van detenir l’home que ha passat aquest dilluns a disposició judicial. El jutge ha decretat presó preventiva.

L’alcalde del municipi, David Bote, ha lamentat l’acció a través de Twitter: “Condemno rotundament qualsevol agressió i violència de gènere. Tot el meu suport a la víctima i a la seva família. Aquestes accions no tenen cabuda a la nostra ciutat”.

També ho ha fet la regidora d’Igualtat, Feminisme, LGTBI i Participació del consistori, Marisa Merchán: “El rebuig i condemna més absoluta a l’agressió masclista que ha patit una veïna de la nostra ciutat. Tot el meu suport i el meu desig de la seva recuperació. La violència masclista és un atemptat contra la llibertat i la dignitat de les dones”.