Uns veïns frustren l’ocupació d’un pis a Terrassa entrant pel balcó amb una escala

Diversos agents dels Mossos va intervenir per evitar "problemes d'ordre públic"

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Uns veïns van frustrar ahir dissabte l’ocupació d’un pis a Terrassa entrant pel balcó amb una escala i expulsant els dos joves ocupes. Els fets es van produir en un immoble del carrer de Xúquer de la cocapital del Vallès Occidental.
En un vídeo publicat a les xarxes socials, es pot veure com fins a quatre veïns pugen per una escala portàtil de dos trams recolzada en el balcó del primer pis i fan fora un dels presumptes ocupes, que baixa per la mateixa escala i marxa corrents. Tot això enmig d’una forta escridassada i xiulets del veïnat. El segon ocupa es resisteix a davallar per l’escala i és llavors quan apareixen diversos agents dels Mossos d’Esquadra per intervenir i evitar “problemes d’ordre públic”.
Un agent dels Mossos accedeix al balcó per la mateixa escala, fa baixar els veïns –que acaben identificats- i també el segon ocupa que encara quedava a dins de l’immoble. Segons fonts de la policia catalana, les imatges que han transcendit corresponen al segon intent d’ocupació per part dels dos joves, que haurien provat d’entrar hores abans al mateix habitatge però que haurien desistit davant la pressió veïnal amb crits de ‘fora, fora’.
Segons sembla, el pis no presentava indicis d’estar habitat. L’episodi de tensió al barri del Xúquer de Terrassa es va tancar sense cap denúncia.