Un TerrorMolins de rècord

Les restriccions adoptades per la Generalitat, que afectaven de manera directa el món de la cultura, van obligar els organitzadors del Festival de Terror de Molins de Rei a reinventar-se en temps rècord.

Per aquest motiu, aquesta ha estat la primera vegada a la història que el Festival de Terror de Molins de Rei mostrava la seva oferta cinematogràfica via on-line i, en gran part, a través de la popular plataforma FILMIN. Ara, després de 23 dies de Festival, “ens adonem que ha estat un encert i que els resultats són espectaculars”, indica Glòria Massana, sotsdirectora del Festival.

Del 31 d’octubre al 22 de novembre, el Festival de Terror de Molins de Rei ha aconseguit arribar a més de 35.000 espectadors, amb un total de 54 llargmetratges i més de 80 curts, seleccionats d’entre els pràcticament 800 treballs rebuts.

Durant aquests 23 dies, s’han comptabilitzat gairebé 50.000 visites al web del Festival i més de 900.000 impressions i interaccions entre totes les xarxes socials del Terrormolins. “Això ens ha permès donar a conèixer el Festival a molta gent que fins ara no ens coneixia i ampliar d’aquesta manera el públic potencial”, afegeix Massana.

La valoració, per tant, dels membres organitzadors és molt positiva i confirma que la part virtual del Festival ha estat un gran encert, malgrat representar un doble esforç respecte a altres edicions.

Està previst que l’any vinent –que se celebrarà la 40a edició del Festival– es mantingui en paral·lel la presència de continguts en línia. Tot i això, els organitzadors del Festival esperen que es doni l’oportunitat de retrobar-se presencialment i poder fer i oferir una gran edició que estigui a l’altura de l’efemèride.