Un Mosso detingut per robar a un domicili amb violència

Els fets van ocórrer l'octubre de 2018 a Sant Adrià, però va ser el passat 13 d'octubre que es va arrestar l'agent

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Noves revelacions sobre el cas de l’agent de policia detingut el passat 13 d’octubre. Tot i que les primeres informacions del cas afirmaven que l’integrant del cos de Mossos havia estat detingut per narcotràfic, segons ha informat el diari Tot Barcelona, el policia de la comissaria de Ciutat Vella hauria estat arrestat per un presumpte robatori amb violència en un domicili o per una intimidació en un domicili on hi havia gent vivint.

Aquests fets van ocórrer fa dos anys, l’octubre de 2018, a Sant Adrià del Besòs. El jutja que duia el cas era el magistrat de Badalona i en cap cas va processar el Mosso d’Esquadra per un tema relacionat amb drogues. Així mateix, en l’assalt al domicili hi haurien participat vàries persones.

El diari digital afegeix que si es va dir en un primer moment que el Mosso d’Esquadra havia comès un delicte de tràfic de drogues, va ser perquè les fonts policials consideren que el detingut està relacionat amb persones dedicades al narcotràfic. Amb tot, el seu cas es manté en secret de sumari.

Actualment, el Mosso que va quedar en llibertat amb càrrecs, està suspès de sou i feina.