Un mosso atraca la sucursal on és directora la seva parella

Ho va fer acompanyat d'una altra parella. Se'n van endur prop de 140.000 €

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un Mosso d’Esquadra, Rafa, amb la seva parella, Ana, directora d’una sucursal del Banc Santander a Palau-Solità i Plegamans, van idear un assalt al banc on treballava conjuntament amb una parella amb la qual anaven a classes de ball.

La directora hauria fingit a l’atracament, mentre l’amenaçarien i l’obririen la caixa forta. Per sort, els Mossos d’Esquadra els van enxampar, segons La Vanguardia.

L’atracament es va dur a terme. La directora va acompanyar a l’última treballadora de la sucursal i va ser “sorpresa” per l’atracament. En total, els lladres es van emportar prop de 140.000 €.

Van ser enxampats perquè la furgoneta on van fugir va ser registrada. Després, estirant el fil, van veure com la directora no oposava gairebé resistència a l’atracament i donava moltes facilitats.

Ràpidament la parella de ball que coneixien va ser relacionada amb la directora. Més endavant en la investigació, van enxampar que el Mosso tenia deutes de timbes de cartes il·legals i és on va conèixer a l’home de l’altra parella.

Ara, s’enfronten a 6 anys de presó. La directora és considerada autora d’un delicte de simulació de delicte i apropiació indeguda, mentre que la parella de ball i el mosso són considerats com a cooperadors necessaris.