Un home viu durant sis anys el xantatge de la seva veïna

La dona ha estat condemnada per la justícia a tres anys de presó i a retornar els diners que va demanar

Els fets van produir-se al carrer dels enamorats de Santa Coloma de Gramenet. Tot va començar l’any 2008, però no seria fins cinc anys després, el 2014, quan la infidelitat de Carlos S. amb Remedios P. seria destapada.

Feia 40 anys que els dos vivien porta amb porta i, fins i tot tenien les claus del pis de l’altre, segons ha explicat Jesús García del diari El País. L’any 2008 i segons ell per un breu lapse de temps, es van convertir en amants.

Va ser aleshores quan ella va exigir-li 5.000 euros per tal de poder avortar després de la primera aventura. Carlos S. va pagar religiosament sense saber que aquella primera transacció en mà, acabaria desembocant en un xantatge sistemàtic. Actualment Carlos S. té 83 anys mentre que Remedios P. en té 66.

Més tard ella li va començar a exigir pagaments a través de transferències a canvi de no revelar a la dona d’ell el secret que els unia, i l’home va decidir pagar per no decebre a l’esposa que segons el seu relata estava malament de salut, ni als seus fills. El 2013 la dona va exigir-li 18.000. Tot i que Carlos S. havia treballat com a banquer durant tota la seva vida, per poder fer efectiu el pagament, va haver de treure diners que tenia invertits en borsa per pagar.

L’any següent la suma es va situar en els 10.000 euros i va ser aleshores que l’home va demanar diners als seus fills amb el fals pretext d’una operació de dents. Els fills van sospitar a l’instant i, després de pressionar-lo, va acabar confessant la infidelitat i va portar a la Remedios P., que ja no vivia en l’immoble del carrer dels Enamorats de Santa Coloma, davant d’un jutge.

Ha estat així que finalment la justícia ha dictaminat recentment que ella va cometre xantatge i que haurà de pagar 28.000 euros i passar tres anys a la presó. Remedios P. nega els fets i assenyala que ell va assetjar-la sexualment.