Un camió atropella a una menor i es dona a la fuga a Rubí

Exigeixen solucions immediates i definitives per evitar el pas de camions davant l'institut

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una alumna de l’Institut J.V. Foix de Rubí va ser atropellada aquest dijous a la sortida del centre, al carrer de Sampere de la localitat, per un camió, segons ha denunciat l’Associació de Famílies d’Alumnes.

El vehicle va passar per sobre del peu de la noia, deixant-la ferida. Els pares i les mares del centre denuncien que no es va parar a comprovar l’estat de salut de la noia i va continuar amb la seva marxa. A més, es va emportar la motxilla d’un altre alumne. Dins portava un ordinador, que va quedar destrossat, segons el diari Metrópoli.

Amb motiu del sinistre, l’Associació de Famílies d’Alumnes assenyala també que aquests vehicles solen circular a gran velocitat davant l’accés a l’institut, i reivindica: “Fa temps que denunciem la necessitat de buscar un pas alternatiu per als camions, o que no circulin a els horaris d´entrada i sortida del centre”.

Així mateix, els pares i mares asseguren que “l’Ajuntament no va mostrar cap predisposició a forçar l’empresa a respectar aquests horaris ni posar vigilància policial en aquestes franges”.

“No pot ser que la vida dels nostres fills depengui d’estar un metre més endavant o enrere en un entorn que hauria de ser segur i sense camions circulant amunt i avall sense respectar els límits de velocitat”, conclouen en un comunicat dur.