Troben un home assassinat i amb els testicles amputats

Va ser un veí qui va alertar a la policia després de diversos dies sense veure l'home mort

El diumenge passat un home de Palau-Solità i Plegamans va trucar a la policia, alarmat perquè feia dies que no veia el seu veí. Quan els Mossos d’Esquadra van entrar a la casa en qüestió de la localitat vallesana van trobar-se amb una escena macabra.
Segons ha informat el diari El Món, estirat sobre el terra i sense vida hi havia el veí. El més terrorífic del cas és que el cadàver tenia els pantalons baixats i presentava un tall a la zona dels testicles. Li havien tallat els testicles i el penis. Així mateix, a l’escena del crim hi havia una gran quantitat d’excrements de gos i alguns animals.

La investigació ha determinat que el tall no va ser originat per la mossegada d’un dels gossos, sinó que pel tipus de tall, l’amputació va ser realitzada amb un objecte afilat. A més, els Mossos han determinat que l’assassinat es va produir fora de la casa i després el cadàver va ser transportat fins al lloc on es va trobar el cos.

La Unitat d’Homicidis de Mossos d’Esquadra s’encarrega del cas i de moment no descarta la possibilitat que l’assassinat hagi estat produït per més d’una persona.