Treballs previs a l’obertura del nou vial de Les Guardioles de Molins de Rei

El 9 de gener del 2023 entrarà en funcionament el nou vial del barri de Les Guardioles i durant aquesta setmana es duran a terme les darreres actuacions

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

A una setmana vista de l’obertura del nou vial del barri de Les Guardioles, que prolonga el carrer Riera Bonet des de l’encreuament de la via del ferrocarril fins a enllaçar amb el carrer de Nostra Senyora de Lourdes al barri de l’Àngel, s’estan duent a terme les darreres actuacions.

El dimecres 4 de gener es canviarà el sentit de circulació del carrer Forn del Vidre – serà d’un únic sentit només de baixada i els guals tindran permesa la pujada en el primer tram-. A més, es crearà una nova zona d’aparcament amb capacitat per a 15 vehicles. Els treballs de senyalització viària  es duran a terme el mateix dia 4 de gener – començaran a les 8:00 h i es podran allargar fins a les 20:00 h- i des d’aquest dia entraran en funcionament els canvis.

 

El cap de setmana del 7 i 8 de gener s’asfaltarà el carrer Sant Antoni Abad. Per aquest motiu, hi haurà  afectacions al trànsit al carrer Sant Antoni Abad en tot el seu recorregut, a la cruïlla entre carrers Sant Antoni Abat, Santa Llúcia i Forn del Vidre, al carrer Ntra. Senyora de Lourdes a partir del núm. 22 i al carrer Santa Llúcia en tot el seu recorregut.

El nou vial,  que entrarà en funcionament el dia 9 de gener, es conforma com un vial de vora de la ciutat i defineix el límit amb el Parc de Collserola. La calçada té doble sentit de circulació amb línia contínua per seguretat i la velocitat màxima permesa és de 30Km/h. També cal destacar que al llarg de vial es creen un total de 67 places d’aparcament; 55 places d’aparcament per la part de dalt -16 d’aquestes al carrer Forn del Vidre- i 12 per la part de baix, a Riera Bonet.