Tornen les rutes de tapes als barris de l’Hospitalet

La de Santa Eulàlia obre avui la temporada, coincidint amb les activitats al carrer que es faran al llarg de l’estiu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Després de la Primavera de Tapes, comencen ara les rutes dels barris, una iniciativa que es fa cada any —tret del 2020, a causa de la Covid-19— amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat. Enguany, el tret de sortida el dona Santa Eulàlia, seguit de Can Serra, Pubilla Cases i la Florida.

La ruta Santa Eulàlia de Tapes es farà del 27 al 30 maig i comptarà amb la participació d’11 establiments del barri —entre bars, restaurants i cocteleries— que sorprendran amb propostes originals acompanyades d’una consumició pel preu de 3,5 euros.

L’edició d’aquest any s’ha hagut d’adaptar a les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya i, per aquest motiu, les tapes es podran gaudir en format take away i delivery o bé consumir al local en funció dels horaris de cada establiment.

D’altra banda, també s’ha optat per prescindir de les bústies i les butlletes de votació a les millors creacions. Els restaurants guanyadors seran triats per mitjà de les publicacions que realitzin els comensals a través de la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #nomdelrestaurantSantaEulaliaTapes.

Tota la informació de la ruta Santa Eulàlia de Tapes es pot consultar en línia a través de l’enllaç https://lh-on.cat/documents/Sta_eulalia_tapes.pdf

Aquestes actuacions formen part de les accions que l’Ajuntament de L’Hospitalet du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat als visitants de L’Hospitalet.