Una infermera maltracta una àvia a una residència de Terrassa

L'agost del 2020 una auxiliar d'infermeria de Terrassa va maltractar i humiliar a una àvia de 91 anys a la residència Mossèn Homs

L’agost del 2020 una auxiliar d’infermeria de Terrassa va maltractar i humiliar a una àvia de 91 anys a la residència Mossèn Homs. Aquesta, arran de ser gravada per una jove auxiliar d’infermeria que estava allà i penjar-ho a les xarxes, és enviada a judici i se l’acusa del delicte contra la integritat moral i de descobriment i revelació de secrets.

Aquest vídeo es va fer viral, i es mostra on cridaven a l’àvia i es burlaven d’ella. L’àvia pateix deteriorament cognitiu moderat, i es riuen d’ella quan li donaven la medicació. “Que comas, venga. Abre la puta boca ya, hombre, vieja carcarrabias”, diu la jove auxiliar d’infermeria mentre li crida que es prengui la pastilla. “Pues no te la tomes, si te duelen los pies la cabeza te vas a joder, hombre ya la puta pastilla”, afegeix mentre riu la companya que grava el vídeo.

El magistrat Sergi Casares Zayas considera que se la pot jutjar pels delictes contra la integritat moral, i que, per tant, serà castigada amb penes de sis mesos a dos anys de presó; i per la revelació de secrets, amb penes de presó d’un a quatre anys. Tot això juntament amb una multa. Per l’altra banda, a la jove que ho va penjar a les xarxes socials encara estan tramitant el seu càstig en un jutjat de Menors, encara que va fer un altre vídeo demanant disculpes.