La Fira Modernista 2021 arriba a Terrassa

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; juntament amb el regidor de Turisme, Pep Forn; la regidora de Comerç, Jennifer Ramírez; i la directora-gerent del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT), Sílvia Comellas, en representació de la Comissió Fira Modernista; han presentat aquest migdia el programa de la Fira Modernista 2021. A l’acte, també han assistit la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; la regidora de Cultura, Rosa Boladeras; i el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno.

La Fira Modernista, que enguany girarà entorn del tema “El Modernisme i l’Esport”, tindrà lloc els dies 7. 8 i 9 de maig amb un programa que inclourà activitats presencials i virtuals. La Fira Modernista 2021 serà una Fira amb un format diferent, a causa de les restriccions marcades per la pandèmia de la Covid-19, continguda i de format reduït.

El programa d’enguany inclou activitats d’entitats culturals que s’han implicat de ple amb la Fira oferint una programació d’actes en espais amb control d’aforament i reserva prèvia. Tota la informació es podrà trobar a la pàgina web: www.firamodernista.cat.

Des de l’any 2007, la Fira està declarada per la Generalitat de Catalunya com a Festa Local d’Interès Turístic i, a més està inclosa dins del calendari de Fires de Catalunya.